Gjatë periudhës Shkurt – Mars, Qendra Levizja Rinore Pukë ka organizuar disa fokus grupe me të rinj ku janë diskutuar dhe identifikuar problematikat prioritare për të rinjtë e këtij qyteti në kuadër të zgjedhjeve lokale 2015.

[Best_Wordpress_Gallery id=”11″ gal_title=”puke fokus”]