Në muajin Maj, organizata “Intelektualët e Rinj, Shpresë” dhe rrjeti i të rinjve të saj vullnetarë nisën fushatën e nënshkrimit të Kontratës Sociale – Shkodër. Nismës iu bashkuan me anë të firmosjes së peticionit qindra të rinj dhe të reja, qytetarë të qytetit të Shkodrës.

[su_slider source=”media: 379,378,377,376,375,374,373,372″]