9 Maj 2015 – na ndiqni

Do të organizohet Forumi Publik me Kandidatët për Kryetar Bashkie, Kukës.

Gjatë këtij takimi kandidatët për Bashkinë e Kuksit do të kenë mundësinë të paraqesin platformat e tyre, të mbrojnë avantazhet e pozicioneve të tyre dhe të diskutojnë me të rinjtë dhe aktorët e shoqërisë civile mbi çështjet që prekin komunitetin, të evidentuara dhe të pasqyruara në  Kontratën Sociale – Kukës.

Të rinjtë pjesëmarrës do të kenë mundësinë të njihen në detaje me platformat dhe programet politike të partive që do të garojnë në zgjedhjet lokale 2015, të drejtojnë pyetje konkrete duke bashkëbiseduar me kandidatët për Kryetar, Bashkia Kukës.