Buxhetimi me Pjesemarrje ne Fier

Epoka e Re po monitoron nga afer takimet e Buxhetimit me Pjesemarrje qe po realizohen ne bashkine e Fierit. Keto takime po organizohen ne kuader te hartimit te Buxhetit per vitin 2023. 4 fokus grupe për të diskutuar dhe marrë vlerësimin nga komuniteti përmbushjen e prioriteteve të kontratës sociale POP 2019 dhe jo vetëm.

Takimi i pare u realizua ne 26.10.2022 ne Levan
Takimi i dyte u realizua ne date 31.10.2022 ne Libofshe
Takimi i trete u realizua ne date 2.11.2022 ne Devran
Takimi i katert u realizua ne date 7.11.2022 ne Topoje