POP – Dita Kombëtare e Rinisë në Fier

Të rinjtë e Fierit shumë shpejt do të kenë Këshillin Vendor të Rinisë në Bashkinë Fier. Dje në mbledhjen e rradhë së Këshillit Bashkiak u miratua vendimi mbi procedurat e ngritjes së Këshillit Vendor Rinor bazuar në Ligjin e Rinisë. Kërkesa e të rinjve për të patur një zë në vendimmarrjen lokale po merr jetë me ngritjen e strukturës rinore dhe shumë shpejt urojmë që Strategjia e Rinisë të shtrojë rrugën dhe për planet e veprimeve lokale për rininë. #DitaKombetareeRinise#KontrataSociale#Riniapërrininë#bashkiafier