Fokus grup me qytetaret e Pukes_Raporti i trete monitorues i Kontrates Sociale

Jemi duke zhvilluar takime ku diskutojmë dhe analizojmë me qytetarët prioritetet e Kontratës Sociale, punen e bërë për realizimin e tyre si edhe prioritete të tjera që kanë nevojë për vëmendje të shtuar nga pushteti vendor. Gjithashtu bëjmë prezantimin e Raportit Studimor të Njoftimit, Informimit dhe Konsultimit Publik të përgatitur nga qendra Levizja Rinore Puke Këto takime realizohen në kuadër të hartimit të Raportit Monitorues të Kontratës Sociale Bashkia Pukë