Fokus grupe me te rinjte ne Shkoder

6.3.2023 Intelektualet e Rinj Shprese kane filluar takimet me të rinjtë dhe te rejat në qytetin e Shkodrës, në kuadër të POP – Perballja e Ofertave Politike dhe hartimit të Kontrates Sociale 2023 për zgjedhjet vendore të 14 majit 2023.

Diskutuam prioritetet dhe nevojat e komunitetit në zonat ku banojnë, prioritete këto që do ti prezantohen kandidatëve për kryetar bashkie gjatë muajit Prill 2023 në Forumin Publik në Shkodër.Prioritetet qytetare, shqetësimet dhe problematikat e ngritura do të bëhen pjesë e Kontratës Sociale e cila do t’u vihet ne dispozicion kandidatëve për Kryetar Bashkie!