Forumet Publike Fier

17 Maj 2015 – u zhvilluan takimet publike me kandidatët për Kryetar Bashkie, Fier: Z. Enkelejd Alibeaj Kandidat i Partisë Demokratike, Z. Armando Subashi Kandidat i Koalicionit të Majtë dhe Z. Albert Çaçi kandidati i Partise Social Demokrate.

Gjatë takimeve të rinjtë patën mundësinë të diskutojnë mbi Kontratën Sociale dhe prioritetet e votuara si më të rëndësishmet për qytetin gjatë takimeve me fokus grupet. Kandidatët për Kryetar të Bashkisë së Fierit  njohën të pranishmit me drejtimet kryesore të programit të tyre për rininë dhe morën zotimin e trajtimit të këtyre çështjeve në rast të zgjedhjes së tyre si Kryetar Bashkie në zgjedhjet e 21 Qershorit. Në fund të takimeve kandidatët nënshkruan “Kontratën Sociale” me të rinjtë.

[su_slider source=”media: 472,471,468,467,470,469,473,474,475,476″]

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=1z6cxxh4vuw”]

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=pqWJAIsvom0″]