POP – Java e Integritetit, Bashkia Fier

POP – Përballja e Ofertave Politike gjatë Javës së Integritetit, në ditën e Rinisë!

Kontrata Sociale dhe angazhimi i Qendra “Epoka e Re” Fier për plotësimin e prioriteteve të qytetarëve në bashkëpunim me Bashkinë e Fierit.

Ndiqni videon e Nënkryetares së Bashkise Enkelejda Peshkëpia për të mësuar më shumë.

Kjo video u realizua në kuadër të “Javës së Integritetit” në bashkëpunim me Embassy of Sweden in Tirana dhe me mbështetjen e Olof Palme International Center Olof Palme International Center – Albania Programme#KontrataSociale#RrjetiPOP#Transparency#Democracy#Integrity

https://fb.watch/9P4hlwwtBk/