Kandidatët për Kryetar Bashkie

Kandidatët

Aleanca për Shqipërinë Europiane

gjon gjonaj pukeGJON GJONAJ

Materiali do të përditësohet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aleanca Popullore Për Punë dhe Dinjitet

rrok doda pukeRROK DODA

Materiali do të përditësohet