Kukes – Angazhimi rinor ne partneritet me Keshillin Bashkiak

28.2.2022 Te mbeshtetur nga Olof Palme International Center dhe National Endowment for Democracy, Qendra Per Progres Rinor po mbeshtet fuqizimin e grupeve te te rinjve ne adresim te shqetesimeve dhe problematikave rinore ne Bashkia Kukës

Gjate takimit me Kryetaren e Keshillit Bashkia, u diskutuan roli, mundesia dhe angazhimi ne partneritet me keshillin e bashkise per adresimin e shqetesimeve rinore ne Kukes. Nje pjese e rendesishme e diskutimit u fokusua ne menyrat dhe proceset se si te rinjte dhe komuniteti mund te arrijne zyrtarisht te ngrene ceshtje dhe shqetesime prane keshillit te bashkise. Hapi i radhes i grupit te te rinjve eshte procesi i lobimit per nderhyrje shume te nevojshme ne infrastrukturen e Gjimnazit Havzi Nela.