POP – Forumi Publik Kukes me kandidatin e Partise Socialiste z. Safet Gjici

10.5.2023 Qendra per Progres Rinor Kukes në bashkëpunim me POP POP – Perballja e Ofertave Politike ka organizuar në kuadër të Kontratës Sociale përpara Zgjedhjeve Vendore të 14 Majit, forumin publik me kandidatin e koalicionit “Bashkë Fitojmë” z. Admir Sinamati.

Në këtë forum u diskutuan prioritetet kryesore të Kontratës Sociale të qytetarëve të Kukesit si dhe u prezantua programi i kandidatit për kryetar bashkie për përmbushjen e tyre. Kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë” z.Sinamati ka firmosur sot Kontraten Sociale me perfaqesuesit e QPR duke marrë zotimin keshtu që në rast të fitores së zgjedhjeve lokale do ti bëjë prioritetet e qytetareve të Kukesit pjese te planeve të punës së bashkisë për katër vitet e ardhshme.

Klikoni ketu per te ndjekur Forumin e transmetuar ne kohe reale ne faqen zyrtare te POP ne Facebook.

Klikoni ketu per te lexuar Kontraten Sociale POP Kukes 2023 – 2027

“Në mos ti, Kush? Në mos sot, kur? Ngrije zërin në zgjedhjet vendore”