POP në Vlorë

Qendra Rinore e Vlorës, pjesë e rrjetit POP – Perballja e Ofertave Politike është duke realizuar disa takime me përfaqësues të bashkisë Vlorë për të diskutuar mbi ecurinë e punës për përmbushjen e prioriteteve të Kontratës Sociale dhe po mbledh informacion në lidhje me mjetet që përdor bashkia për informimin dhe përfshirjen e qytetarëve. Falenderojmë për mbështetjen Olof Palme International Center- Albania Programme dhe National Endowment for Democracy#rrjetipop #KontrataSociale