POP – Takim me fokus-grupet e Njësisë Administrative Dajt, Bashkia Tiranë. Monitorimi i Kontratës Sociale

Sot u takuam me banorë të Njësisë Administrative Dajt, ku biseduam mbi prioritetet e Kontratës Sociale POP – Përballja e Ofertave Politike dhe për punën që ka bërë Bashkia Tiranë dhe kjo Njësi Administrative për përmbushjen e prioriteteve të tyre. Vijojmë të kemi problematika me ujin e pijshëm në Tujan. Banorët kërkojne shtrimin e rrugës që lidh Linzën me Tufinën, segment ky që ka penalizuar mbi 100 familje dhe biznese të asaj zone. Për këto prioritete dhe për të tjera çështje të qytetarëve, GADC po përgatit Raportin e Vitit të Dytë monitorues të Kontratës Sociale. #KontrataSociale #RrjetiPOP #DiskutimeMeQytetaret

Falenderojmë për mbështetjen Olof Palme International Center – Albania Programme Olof Palme International CenterNational Endowment for Democracy