POP – Takim me fokus-grupin e të rinjve në Bashkinë Kamëz. Monitorimi i Kontratës Sociale.

Në takimin me fokus-grupin e të rinjve në Bashkinë Kamëz, në kuadër të POP – Përballja e Ofertave Politike, u diskutua mbi pikat e Kontratës Sociale; cilat prej tyre janë përmbushur plotësisht, cilat pjesërisht dhe me çfarë cilësie si dhe cilat nuk jane cekur aspak. Të rinjtë sollën në fokus problematikat që shqetësojnë komunitetet ku ata jetojnë.

Për këto çështje të qytetarëve dhe çdo problematikë tjetër të tyre, SHIZI dhe GADC po përgatisin Raportin e Vitit të Dytë monitorues të Kontratës Sociale. #KontrataSociale #RrjetiPOP #DiskutimeMeQytetaret

Falenderojmë për mbështetjen Olof Palme International Center – Albania Programme Olof Palme International Center National Endowment for Democracy