PREZANTIMI I RAPORTIT NJË VJEÇAR – KONTRATA SOCIALE POP BASHKIA DURRËS

29.10.2020 Në kuadër të projektit “Monitorimi i zbatimit të kontratës sociale në nivel lokal” i cili zbatohet në 9 bashki të vendit Durrës, Tiranë, Kukës, Pukë, Vlorë, Fier, Kamëz, Pogradec, Shkodër. shoqata “Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile (CSDC)” organizoi sot prezantimin e gjetjeve dhe rekomandimeve te “Raportit POP mbi Monitorimin e përmbushjes së prioriteteve të kontratës sociale (gusht 2019 – gusht 2020)” ne Bashkine Durres.

Ne takim mori pjese nen kryetari i bashkise Z. Florian Tahiri, perfaqesues te Sherbimeve Sociale, Drejtorise se Arsimit, drejtorive prane bashkise, specialiste te institucioneve te varesise, Koordinatorja per Transparencen dhe perfaqesues te shoqerise civile. Takimi u realizua ne forme dikutimi ku me prezantimin e Raportit u analizuan prioritetet e Kontrates Sociale, permbushja dhe realizimi i deri tanishem, gjetjet dhe rekomandimet.