PREZANTIMI I RAPORTIT NJË VJEÇAR – KONTRATA SOCIALE POP BASHKIA KUKËS

Qendra Per Progres Rinor Kukes pjese e #RrjetitPOP ka prezantuar sot ne American Corner prane Pallatit te Kultures Kukes – Raportin Monitorues te #KontratesSociale per periudhen gusht 2019 – gusht 2020.

Takimi u organizua me pjesemarrjen e e Kryetares së Këshillit të Bashkisë Kukës Znj. Anilda Biba dhe Nënkryetares së Bashkisë Znj. Majlinda Onuzi. Raportin e plote per Kukesin mund ta lexoni ne: https://popnetwork.al/raporti-nje-vjecar-kontrata-sociale-bashkia-kukes/