PREZANTIMI I RAPORTIT NJË VJEÇAR – KONTRATA SOCIALE POP BASHKIA PUKË

28.10.2020 Në kuadër të projektit “Monitorimi i zbatimit të kontratës sociale në nivel lokal” i cili zbatohet në 9 bashki të vendit Durrës, Tiranë, Kukës, Pukë, Vlorë, Fier, Kamëz, Pogradec, Shkodër. Shoqata “Levizja Rinore Puke” organizoi sot prezantimin e gjetjeve dhe rekomandimeve te “Raportit POP mbi Monitorimin e përmbushjes së prioriteteve të kontratës sociale (gusht 2019 – gusht 2020)” ne Bashkine Puke.

Ne takim mori pjese nen kryetari i bashkise Z. Mustaf Kopani, drejtues te drejtorive prane bashkise dhe perfaqeses te shoqerise civile. Takimi u realizua ne forme bashkebisedimi ku me prezantimin e Raportit u analizuan prioritetet e Kontrates Sociale, permbushja dhe realizimi i deri tanishem, gjetjet dhe rekomandimet.