PREZANTIMI I RAPORTIT NJË VJEÇAR – KONTRATA SOCIALE POP BASHKIA TIRANË

16.11.2020 Në kuadër të projektit “Monitorimi i zbatimit të kontratës sociale në nivel lokal” i cili zbatohet në 9 bashki të vendit Durrës, Tiranë, Kukës, Pukë, Vlorë, Fier, Kamëz, Pogradec, Shkodër, Qendra “Aleanca Gjinore për Zhvillim” organizoi sot prezantimin e gjetjeve dhe rekomandimeve te “Raportit POP mbi Monitorimin e përmbushjes së prioriteteve të kontratës sociale (gusht 2019 – gusht 2020)” ne Bashkine Tiranë.

Takimi u realizua prane Salles se Keshillit Bashkiak te kesaj bashkie, me pjesemarrjen e nen kryetares Znj. Anisa Ruseti, drejtuesve te drejtorive perkatese sipas prioriteteve si edhe qytetareve te Tirane. Bazuar në këtë raport, puna e Bashkisë Tirane eshte fokusuar ne nje pjese te madhe te prioriteteve dhe po zhvillohen plane dhe projekte per plotesimin e tyre ne menyre te plote.