Prezantimi i Raportit te II Monitorues_Kontrata Sociale

31.12.2021 Në Qendrën Rinore Atelie Bashkia Shkodër u realizua Prezantimi i Raportit të dytë mbi monitorimin e Kontratës Sociale POP. Diskutojmë mbi gjetjet dhe rekomandimet e raportit të përgatitur nga Intelektualet e Rinj, Shprese.