Qendra Rinore e Vlorës në Javën Evropiane

Qendra Rinore e Vlores, anetare e Rrjetit POP mori pjese ne aktivitetet e organizuara nga Delegacioni Evropian ne Shqiperi ne kuader te Javes Evropiane. Pjesemarrja ne keto aktivitete u be e mundur ne saje te fteses dhe mbeshtetjes nga Ambasada Suedeze ne Shqiperi.

Gjate panarit te organizuar ne Vlore patem mundesine qe te shkembenim me qytetaret dhe grupet e interesit arritjet dhe sfidat ne permbushjen e Kontrates Sociale dhe prioriteteve te qytetareve te Vlores.