Takim me anetare te Keshillit Bashkiak

U realizua takimi i radhes me perfaqesues te Bashkise Pogradec dhe Keshillit Bashkiak per te folur per ecurine e prioriteteve te Kontrates Sociale.

Keto takime realizohen ne kuader te POP – Perballja e Ofertave Politike dhe rezultatet do te jene pjese e raportit te ri. Per me shume njihuni me raportin e monitorimit të Kontratës Sociale për Bashkinë Pogradec në linkun e mëposhtëm: https://popnetwork.al/pogradec_raporti-monitorues…/

Ky raport vlerëson progresin e bërë në realizimin e prioriteteve të kontratës gjatë periudhës Shtator 2020 –Shtator 2021. .Olof Palme International Center – Albania ProgrammeNational Endowment for DemocracyEmbassy of Sweden in Tirana