Takim me Drejtorinë e Rinisë – Bashkia Kukës

Qendra per Progres Rinor Kukes ka organizuar nje takim nga afer me Drejtorine e Rinise prane Bashkia Kukës ne kuader te Kontrata Sociale. Relevanca e prioriteteve; si kane ndryshuar brenda nje viti? Partneriteti dhe nevoja reciproke per mbeshtetje.