Takim me Këshillin Bashkiak Pogradec – Kontrata Sociale POP

Në kuadër të ditës Ndërkombëtare të Rinise, përfaqësues të RIAS prezantuan prioritetet e Kontratës Sociale, pranë anetarëve të Këshillit Bashkiak, Pogradec.

Takimi kishte në fokus prioritetet që prekin Rininë dhe krijimin e hapësirave për realizimin e tyre.