Takimi i Rrjetit POP gjate situates pandemike COVID-19

Qe ne momentet e para te shpalljes fatkeqesi natyrore per shkak te pandemise boterore COVID-19, anetaret e rrjetit POP po takohen ne menyre te rregullt ne platformat online. Ne kete menyre aktivitetet tona te perbashketa dhe ato individuale po adaptohen duke ndjekur rregullat e distancimit social duke monitoruar ne menyre te rreegullt dhe te vazhdueshme 9 bashki: Tirane, Durres, Fier, Vlore, Kamez, Kukes, Puke, Pogradec, Shkoder.