Tryzë diskutimi, për fushatën advokuese në Bashkinë Shkodër

Sot në Bashkinë Shkodër u zhvillua një tryezë diskutimi mes përfaqësuesve të Drejtorisë Rajonale të Formimit Profesional Publik Shkodër dhe përfaqësuesve të organizatës Intelektualet e rinj, Shprese (IRSH) në kuadër të fushatave advokuese POP.

#KontrataSociale#RrjetiPOP

Advokim për prioritetet e qytetarëve siç është punësimi rinor, diskutim mbi praktikat profesionale që i ofrohen të rinjve të papunë, programet e vetëpunësimit dhe punët publike në komunitet.

Falenderojmë për mbështetjen Olof Palme International Center – Albania Programme Olof Palme International Center National Endowment for Democracy