Verifikimi i fakteve, me te rinjte e Vlores

Duke trajnuar te rinjte per verifikimin e fakteve te permbushjes se prioriteteve te kontrates sociale. Se bashku po mesojme si te njohim faktet, ti analizojme dhe verifikojme ato. Me nxenes te shkolles Jani Minga dhe te rinj aktiviste te Qendres Rinore, mesuam me shume rreth kesaj ceshtje te rendesishme. 

#rrjetiPOP