Workshop mbi Kontratën Sociale dhe Konsultimin Publik me Banorë të Bashkisë Vau i Dejës

30 maj 2024: Në kuadër të Javës së Shoqerise Civile “Aftësi për të gjithë për të mësuar, punuar, angazhuar”, Hapa të Lehtë organizoi me banorë të Bashkisë Vau i Dejës një workshop ku u diskutua mbi Kontratën Sociale 2023 të nënshkruar me Kryetarin e Bashkisë z. Kristian Shkreli.

Diskutuam mbi rëndësinë që ka angazhimi, konsultimi publik, lobimi, advokimi i qytetarëve për të bërë realitet pikat kryesore të kësaj kontrate siç është ngritja e një çerdhe/kopshti me drekë.

E pranishme në këtë takim ishte edhe Nenkryetarja e Bashkise znj. Aleksandra Gjoni.

Faleminderit për mbeshtetjen:

Olof Palme International Center – Albania Programme

National Endowment for Democracy

POP – Perballja e Ofertave Politike