POP – Forumi Publik Korçë me kandidatin e Partise Socialiste te Shqiperise z. Sotiraq Filo

8.5.2023 Gruaja ne Zhvillim Korçë në bashkëpunim me POP POP – Perballja e Ofertave Politike ka organizuar në kuadër të Kontratës Sociale përpara Zgjedhjeve Vendore të 14 Majit, forumin publik me kandidatin e Partise Socialiste z. Sotiraq Filo.

Në këtë forum u diskutuan prioritetet kryesore të Kontratës Sociale të qytetarëve të Korçës si dhe u prezantua programi i kandidatit për kryetar bashkie për përmbushjen e tyre. Kandidati i PS njekohesisht kryetar aktual i bashkise Korçë ka firmosur sot Kontraten Sociale me perfaqesuesit e GZHK duke marrë zotimin keshtu që në rast të fitores së zgjedhjeve lokale do ti bëjë prioritetet e qytetareve të Korçës pjese te planeve të punës së bashkisë për katër vitet e ardhshme.

Klikoni ketu per te lexuar Kontraten Sociale POP Korçë 2023 – 2027

“Në mos ti, Kush? Në mos sot, kur? Ngrije zërin në zgjedhjet vendore”